Bakreni grelci

Bakreni cevni grelec se uporablja za gretje vode ali ustvarjanju pare, za kava avtomate, razne kotličke in bojlerje.
Grelci za gostinstvo

Razni cevni grelci za gostinsko rabo, potopni in zračni; grelci za freiteze – cvrtnike, kotle, pečice, konvekcijske pečice, žar, bajmari – vodna kopel in podobno. Izdelani iz kvalitetnih nerjavečih – rostfrej materialov.
Grelci za parne stroje in proizvajanje pare

Cevni grelci ki se uporabljajo za večje industrijske pralne stroje, za proizvajanje pare, grelci za savne, grelci za likalnike in podobno. Izdelani so iz nerjavečih - inox cevi in bakrenih cevi.
Industrijski grelci

V naši ponudbi imamo tudi različne industrijske grelce za potrebe industrije, kot so cevni palični industrijski grelci, ploščati industrijski grelci, objemni industrijski grelci ter industrijski grelci za ogrevanje zraka, raznih orodij in raznih strojev. Izdelujejo se po naročilu ali po vzorcu. Po naročilu vam lahko izdelamo tudi razne industrijske grelne sklope, industrijske naprave za ogrevanje zraka v prezračevalnih kanalih in podobno.
Objemni in ploščati grelci

Palični cevni patronski grelci

Potopni grelci večjih moči in za posebne namene

Po naročilu vam izdelamo tudi grelec z temperaturno ragulacijo. Grelci so namenjeni za kuhanje soka ali pasterilizacijo, za segrevanje raznih tekočin vino, mleko, olje in podobno, grelec lahko postavite ali potopite v kad ali sod.
Razni grelci izdelani po naročilu

Zračni grelci s hladilnimi rebri

Nerjaveči grelci inox-rostfrei

Potopni grelci nikljani in z anodno zaščito

To so bakreni in ponikljani grelci visoke kvalitete in so najbolj primerni za nerjaveče – rostfrej, kotle oziroma bojlerje, takšen grelec lahko uporabite v vseh bojlerjih ali kotlih. Na prirobnico grelca lahko dodamo tudi anodo, ki še dodatno ščiti grelec in bojler.
Potopni grelci z regulacijo

Potopni inox grelci

Potopni grelci iz nerjavečih cevi (INOX), izdelani so lahko iz raznih kvalitet (AISI 316, INCO).
Pritrdilni pribor

Sonde za tipala

Lahko vam izdelamo tudi sonde za tipala v inox ali bakreni izvedbi, različnih dimenzij.
Zračni infra sevalni grelci

Grelci za segrevanje zraka, infra grelci, ventilatorski grelci.